BERLIN

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih urah, sledi vožnja mimo Kranja skozi Karavanški predor, po turški avtocesti do avstrijsko – nemške meje (z vmesnimi postanki).

2. DAN: Nadaljevali bomo nočno vožnjo mimo Münchna, Nürnberga, Bayreutha in Leipziga do Berlina, z vmesnimi postanki na poti. Po prihodu v Berlin sledijo zunanji ogledi: Charlottenburg, Siegessaule (spomenik zmage), Brendenburška vrata, nemški parlament (Reichstag), ulica Unter den Linden s staro knjižnico, Humboldtova univerza, državna opera, Neue wache (nova stražarnica) z arzenalom, palača republike in katedrala. Izstopili bomo na otoku sredi reke Spree, kjer stojijo znameniti nemški državni muzeji. Ogledali si bomo Pergamonski muzej z Pergamonskim oltarjem in Babilonskimi vrati. Nato se bomo odpeljali do Alexanderplatza, kjer se bomo povzpeli na Fernsehturm (365m). Ogledali si bomo tudi Marienkirche in Rathaus. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.

3. DAN: Po zajtrku se bomo popeljali do Charlottenburga in si ogledali notranjost gradu. Nato sledi vožnja do Olimpijskega stadiona in Spandaua z znamenito trdnjavo. Po ogledu se bomo vrnili v strogi center mesta, na Bretischeid Platz z živalskim vrtom, spominsko cerkvijo cesarja Wilhelma in Europa centrom, poslovnim središčem s številnimi trgovinami in gostinskimi lokali ter znamenitim kabarejem »Die Stachelschweine (Ježevec). Sprehodili se bomo po Tauentzienstrasse, najbolj priljubljeni trgovski ulici v Berlinu. Sledi povratek v hotel, večerja, nočitev.

4. DAN: Po zajtrku se bomo odpravili proti domovini. Ustavili se bomo v Nuernbergu, kjer si bomo ogledali cerkev sv. Lovrenca, Hauptmarkt z Marijino cerkvijo in vodnjakom Schoenner Brunnen, Sebaldovo cerkev in Duererjevo rojstno hišo. Nato sledi pot mimo Ingolstadta, Muenchna, Salzburga, Beljaka, skozi Karavanški predor (z vmesnimi postanki) proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

  • ODHOD: po želji skupine   
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion v hotelu najmanj 3* v Berlinu ali okolici, oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija potovanja.


  •  

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon