BIZELJSKO

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane ter po Dolenjski cesti mimo Novega Mesta proti Posavju na področje Bizeljsko - Sremiškega vinorodnega okoliša. Po prihodu na Bizeljsko boste najprej obiskali dobro znano klet penin Istenič. Ogled kleti s proizvodnjo penin, video predstavitev, čaka pa vas tudi degustacija enega od proizvodov, penečega vina Barbara.

Pot nadaljujemo po bizeljskih gričih do Repnice ‘Najger’ – peščene jame,  katerih osnovni namen je bil nekoč shranjevanje poljskih pridelkov in sadja. Ogled repnice, degustacija vin ob narezku. V neposredni bližini si boste ogledali stalno etnografsko zbirko kmetijske opreme, knjižnega in fotografskega gradiva s poudarkom na vinogradništvu. Nato se bomo zapeljali do Kostanjevice na Krki, ki jo mnogi imenujejo tudi ‘dolenjske Benetke’. Tu si bomo ogledali tamkajšnjo Forma Vivo (kiparski simpozij), kjer so uporabljali le avtohtoni material – krakovski hrastov les. Pot bomo nadaljevali do Novega Mesta ali ‘mesta na sedmih gričih’, kjer se bomo sprehodili po slikovitem mestnem središču. Obliva ga počasna sivozelena Krka, ki teče tu v treh zaporednih rečnih zavojih. Po ogledih vožnja do gostišča, kjer bomo imeli večerjo. Povratek proti domu je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, ogledo zunanjosti po programu, ogled kleti in proizvodnje, predstavitev in degustacija pri Isteniču, ogled repnice pri Najgerju z degustacijo vin in narezkom, skupna večerja v gostišču, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BIZELJSKO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon