BRATISLAVA IN TOVARNA VOLKSWAGEN

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. dan: SLOVENIJA – BRATISLAVA

Zgodaj zjutraj odhod avtobusa iz kraja po dogovoru. Vožnja po Avstriji v Bratislavo z vmesnimi postanki. Sledi ogled tovarne Volkswagen Slovaška. Odprli so jo leta 1991 in začeli z masovno proizvodnjo VW Passat Varianta. Tu proizvajajo Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up !, Škoda Citigo, SEAT Mii in karoserijo za Porsche Cayenne. Je tudi edina tovarna, kjer pod eno streho proizvajajo avtomobile 5 različnih znamk. Po ogledu se bomo odpravili do mesta. Sledi orientacijski ogled. Vožnja do hotela. Večerja in nočitev.

2. dan: BRATISLAVA – SLOVENIJA

Po zajtrku ogled glavne prestolnice Slovaške: vzpon na grajski grič, kjer je bratislavski grad, glavni trg z ostanki srednjeveškega obzidja in mestnih vrat. Obisk Slavina, monumentalnega spomenika padlih v 2. sv. vojni. Nadaljevanje ogleda mesta z Michalovim stolpom, s sprehodom po Michalski in Venturski ulici. Ustavili se boste pred Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov, videli bomo tudi sedež Academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica, in palačo rodbine Keglevič, pri kateri je bil pogosto v gosteh sam Beethoven. Videli boste veličastno Martinovo katedralo, v kateri so v času turške zasedbe Budimpešte kronali ogrske kralje. Ogled boste končali pred zgradbo Redute, kjer je nekdaj stal kronski grič. Popoldan odhod proti Sloveniji. Prihod v poznih večernih urah.

CENA: povprašajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah z vsemi stroški, zunanje oglede po programu, 1 x POLPENZION v hotelu 3*, vstopnino za ogled tovarne VW Slovaška, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BRATISLAVA IN TOVARNA VOLKSWAGEN

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon