Madžarska

BUDIMPEŠTA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1.DAN

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane do Trojan, kjer se bomo ustavili za krof. Našo pot bomo nadaljevali po Sloveniji, čez mejni prehod Lendava (Dolga vas) na Madžarsko ob levem bregu Blatnega jezera do polotoka Tihany. Sprehodili se bomo po tipični madžarski vasici, obiskali in ogledali si bomo cerkev, kjer je pokopan sv. Andre (Andrej I.). Po postanku sledi vožnja do Budimpešte. Nastanitev v hotelu, večerja. Po večerji, če ne bomo preveč utrujeni, vožnja z avtobusom na Citadelo, odkoder se nam bo razprostrl čudovit pogled na razsvetljeno mesto. Vračanje v hotel. Prenočevanje.

2.DAN

Po zajtrku sledi ogled mesta: vkrcali se bomo na ladjo in križarili po reki Donavi do mesteca St.Andre, vožnja traja približno 2 uri. Po prihodu sledi sprehod po mestecu St. Andre z ogledom nekaterih zanimivosti. Tu nas bo čakal avtobus in nas zapeljal še do Višegrada, … Popoldan si bomo ogledali še Trg herojev, Hunyadijev dvorec, Štefanovo cerkev, Parlament, Grajski hrib z Matjaževo cerkvijo, Ribiško trdnjavo,… vračanje v hotel, večerja. Po večerji se bomo zapeljali z eno prvih in najstarejših podzemnih železnic. Prenočevanje.

3.DAN

Zajtrk. Po zajtrku je v programu obisk enega najlepših in največjih živalskih vrtov v Evropi. Ob dogovorjeni uri vožnja proti domu po drugi strani jezera, čez mejni prehod Lenti Slovenijo. Vožnja proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA: pokličite za ceno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BUDIMPEŠTA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon