BUDIMPEŠTA in križarjenje po Donavi

<
>
Kratek opis: 
Križarili bomo po reki Donavi do mesteca St.Andre, po katerem se bomo tudi sprehodili ter si ogledali glavne znamenitosti.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane do Trojan, kjer se bomo ustavili na slastnem Trojanskem krofu. Našo pot bomo nadaljevali po Sloveniji do Madžarskega, mimo Blatnega jezera, do polotoka Tihany. Sprehodili se bomo po tipični madžarski vasici, obiskali in ogledali si bomo cerkev, kjer je pokopan sv. Andre (Andrej I.). Po postanku sledi vožnja do Budimpešte. Nastanitev v hotelu, večerja. Če ne bomo preveč utrujeni po večerji, nas čaka vožnja z avtobusom na Citadelo, od koder se nam bo razprostrl čudovit pogled na razsvetljeno mesto. Vračanje v hotel. Prenočevanje.  
 
2. DAN: Po zajtrku sledi ogled mesta: vkrcali se bomo na ladjo in križarili po reki Donavi do mesteca St.Andre, vožnja traja približno 2 uri. Po prihodu sledi sprehod po mestecu St.Andre z ogledom nekaterih zanimivosti. Tu nas bo čakal avtobus in nas popeljal nazaj v mesto, kjer si bomo ogledali še: Grajski hrib z Matjaževo cerkvijo, Ribiško trdnjavo in Parlament… (če bo čas dopuščal in po dogovoru, obisk tržnice z možnostjo nakupov: Palinka, razne salame, vina,…), vračanje v hotel. Večerja v »Čardi« s programom. Po večerji po želji obisk enega od nočnih lokalov. Prenočevanje.  
 
3. DAN: Po zajtrku sledi še ogled preostalih zanimivosti mesta: Trg herojev, park in dvorec Vajdhunyad in Štefanova cerkev... Ob dogovorjeni uri sledi vožnja proti domu po drugi strani jezera in čez mejni prehod Lenti v Slovenijo. Na poti domov lahko organiziramo kosilo (npr. ob Blatnem jezeru) ali večerjo v Sloveniji. Vožnja proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.  
 
 
ODHOD: po želji skupine
 
CENA: pokličite za ceno!
 
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x pol penzion (zajtrk, 1 x večerjo v hotelu, 1x večerja v Čardi) v hotelu 3*, vožnjo z ladjico po Donavi, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 2 x pol penzion (zajtrk, 1 x večerjo v hotelu, 1x večerja v Čardi) v hotelu 3*, vožnjo z ladjico po Donavi, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije