Madžarska

Budimpešta - vikend v mestu

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN nočitev SLOVENIJA - BUDIMPEŠTA
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do madžarske prestolnice - Budimpešte. Po prihodu se bomo zaustavili na Citadeli od koder je lep razgled na mostove, ki povezujejo oba dela, Budim in Pešto, v celoto. Sledi ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov s kipi pomembnih zgodovinskih osebnosti, Stadion, Trg ob parlamentu, Parlament, Štefanovo cerkev... Nastanitev v hotelu. Po želji in ob doplačilu večerja tipični madžarski čardi z glasbo in folklornim programom ter večerjo in neomejeno količino pijače.

2. DAN zajtrk BUDIMPEŠTA - BLATNO JEZERO - SLOVENIJA
Dopoldan se bomo odpeljali na “Grajski hrib” in si ogledali Matjaževo cerkev, Kraljevi grad, Ribiško trdnjavo … Po ogledih vožnja do Blatnega jezera - “madžarskega morja”. Postanek na slikovitem polotoku Tihany in sprehod po turističnem središču. Nadaljevanje potovanja ob severni obali Blatnega jezera, preko vinorodnega badascony - tokajskega področja. Na poti proti Sloveniji se bomo za krajši čas zaustavili še v kraju Keszthely, ki se ponaša z lepim dvorcem Festetics. Prihod domov v poznih večernih urah.

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Budimpešta - vikend v mestu

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon