Canevaworld

Canevaworld obljublja verjetno največjo zabavo v vodnih športih in se nahaja na vzhodni obali Gardskega jezera. Zabaviščni park je razdeljen na dva dela – vodni park Caneva in zabaviščni park Movieland Studios...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Avtobusna potovanja
Počitnice za družine

Canevaworld obljublja verjetno največjo zabavo v vodnih športih in se nahaja na vzhodni obali Gardskega jezera. Zabaviščni park je razdeljen na dva dela – vodni park Caneva in zabaviščni park Movieland Studios. Ljubitelji vodnih doživetij boste uživali v številnih atrakcijah kot so bazeni z valovi, potapljaški stolpi, različni bazeni za kopanje in brizganje, ogromni tobogani, piratske in kaskaderske predstave, ki ponujajo raznovrstna presenečenja.
Ljubitelji filmskega sveta in adrenalinskih doživetij, pa boste sprostili svojo energijo v Movieland Studios, kjer si lahko ogledate zakulisje različnih filmov in televizijskih serij. "John Rambo Stunt Show", "The Hollywood Action Tower", "Peter Pan "ali" Troncosaurus "zagotavljajo skok in doživetje kančka Hollywooda. Vlakci smrti, hiša groze, svet dinozavrov Pangea, cesta 66, panoramski vlakec in hobotnica so le nekaj izmed doživetij, ki jih zabaviščni park ponuja.

1. dan: Canevaworld

MOVIELAND STUDIJII zagotavljajo nepozaben dan v družbi filmskih junakov in adrenalinskih atrakcij: simulator podmornice U571 vas popelje v globine morja, s stolpa Hollywod Tower se s prostim padom spustite 50 metrov globoko. V simulatorju in 5D tehniki bomo Terminatorju pomagali premagati nasprotnike in se v divji vožnji pridružili policistom s filma Policijska akademije. Adrenalinska Tomb ryder in hiša strahov sta preizkušnji za najpogumnejše, v stilu največjih filmskih zvezd pa dan lahko zaključite na vožnji po znameniti cesti Route 66.

VODNI PARK - AQUA PARADISE je drugi del parka CANEVAWORLD, kjer so številni tobogani, brzice, adrenalinski spusti, bazeni z razburkanimi in mirnimi vodami ponujajo odlično osvežitev v vročih poletnih dneh! Raziskujte enega največjih tematskih vodnih parkov Evrope: tropski otok z razburljivimi vodnimi atrakcijami, nepredvidljivi vulkan, starodavni svetilnik in pravo ribiško vasico! Park ponuja 4 različne tematske površine, kjer lahko prav vsak obiskovalec preživi nepozaben dan v senci palmovih dreves, na belih peščenih plažah in številnih morskih atrakcijah.

POMEMBNO: Vodni park je odprt od začetka meseca junija do sredine septembra. V ostalih terminih je možen obisk samo Movieland studijev. Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Italijo in nadaljevanje poti po avtocesti mimo Benetk do Gardskega jezera. Prosto za zabavo in uživanje ob atrakcijah zabaviščnega parka CANEVAWORLD.

Ob 18. uri odhod avtobusa nazaj v Slovenijo kamor je prihod predviden v poznih večernih urah. Vstopi so možni tudi na postajališču Ravbarkomanda, pri okrepčevalnici in v Sežani - pred supermarketom Tuš.

POMEMBNO: v času od konca junija do konca avgusta je odhod avtobusa za izlet MOVIELAND STUDIO IN VODNI PARK CANEVA AQUA PARK iz Gardalanda ob 23. 30 uri, prihod v Ljubljano je predviden pribl. ob 04. 00 uri in v Celje ob pribl. 05. 00 uri zjutraj naslednjega dne. Zabaviščna parka CANEVAWORLD (vodni park in filmski studii) sta julija in avgusta odprta do 19. ure, v ostalih terminih do 18. ure. Povratek iz Movieland parka v Gardaland in v Pescheiro je organiziran z lokalnimi avtobusi filmskih studiev Movieland. Pri poletnih odhodih lahko gostje, ki bodo čez dan obiskali CANEVAWORLD (VODNI SVET in FILMSKE STUDIJE), ob doplačilu preživijo še nekaj uric v nočnem Gardalandu (doplačilo za vstopnico v Gardaland na blagajni zabaviščnega parka), ali pa večer preživite v mestecu Peschiera ob Gardskem jezeru.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
1 dan

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Canevaworld

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon