Avstrija

Cesarski Dunaj

Po prihodu na Dunaj najprej orientacijska vožnja po mestnem središču Ring in ogled glavnih mestnih znamenitosti, obiskali bomo dunajski prirodoslovni in umetnostno zgodovinski muzej, dvorec Schönbrun ter druge...
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Dunaj

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja v Avstrijo z vmesnimi postanki. Po prihodu na Dunaj najprej orientacijska vožnja po mestnem središču Ring in ogled glavnih mestnih znamenitosti, kot so: cesarski dvor Hofburg, katedrala sv. Štefana, hotel Sacher, ki slovi po originalni 'Sacher' torti. Dunaj, glasbeno mesto uživa velik mednarodni sloves. Tukaj so ustvarjali pomembni skladatelji kot Strauß, Mozart, Beethoven in Haydn. Obiskali bomo dunajski prirodoslovni in umetnostno zgodovinski muzej, eden od najpomembnejših v Evropi. Po končanih ogledih vožnja do hotela, namestitev po sobah, večerja. Po večerji (predhodni dogovor) obisk zabaviščnega parka »Prater«. Nočitev.

2. DAN: Dunaj - Slovenija

Zajtrk. Po zajtrku vožnja do znamenite letne rezidence Habzburžanov - dvorca Schönbrun in znane sobane, katerim je dinastija Habsburžanov dala svoj pečat. Sprehod po čudovitem parku okrašenem z vodnjaki, cvetličnimi gredicami. Dvorec, ki so ga nekoč zgradili kot lovski dvorec z obširnim parkom, so od sredine 18. stoletja dograjevali do današnje velikosti. Po končanem ogledu vožnja do čudovitega dvorca Belvedere, objekt s svojimi obširnimi vrtovi spada med najlepše baročne zgradbe sveta. Ne bomo pozabili na znamenito Hundertwasserjevo hišo, delo avstrijskega slikarja, umetnika in arhitekta. Za konec obiščemo znameniti dunajski stolp, ki meri v višino 150m in nam ob lepem vremenu ponuja čudovit razgled na širno okolico. Po končanih ogledih vračanje proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 1 x polpenzion v hotelu 3* v okolici Dunaja, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: vstopnine med ogledi (Schönbrun, prirodoslovni muzej)

*PRIPOROČAMO: Na Dunaju po želji obiščemo eno od številnih vsakoletnih razstav ali muzejev.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Cesarski Dunaj

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon