ČUDEŽNI SVET V GORI

Spustimo se po najdaljši rudarski drči - Terra Mystico, Terro Humoristica in rudarski muzej
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja proti Avstriji do kraja Bad Bleiberg. Potovanje se začne na 68m dolgi rudarski drči (najdaljši v Evropi – vstop v rudnik pa je mogoč tudi po stopnicah ali z dvigalom). Spustili se bomo v 1.300 km dolg sistem rovov bivšega rudnika svinca in cinka, kjer je bilo stičišče treh dežel (Koroške, Slovenije in severne Italije). Rudnik ima stalno termalno klimo s temperaturo 9°C in nadvse zdrave klimatske pogoje. Seveda primerno oblečeni, v suknjič in opremljeni s čelado. Pešpoti in jamska železnica vodijo od postaje do postaje, kjer se vam razodenejo skrivnosti matere zemlje, prikažejo razne figure iz gline. Rudarski muzej vam nudi pregled stoletne zgodovine rudarstva. Ogled predstavitvenega programa bo v slovenščini. Osvežitev si lahko privoščite v jamski restavraciji. Ogled se konča s kratko vožnjo skozi jašek. V rudniku lahko kupite minerale z zdravilno močjo, pol žlahtne kamne in razne spominke. Po ogledu nas bo pot vodila v mesto Celovec, sprehod po starem delu mesta, ter nekaj prostega časa. Po želji možnost obiska Minimundusa ali 'Sveta v malem'. Polni vtisov se bomo podali v Slovenijo. Postanek na Bledu, kjer nas čaka skupna večerja in pijača. Ob dogovorjeni uri vožnja proti domu. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

  • CENA: povprašajte nas za najboljšo ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino v rudnik, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILO: vstopnina v Minimundus 8 EUR (april-oktober), ostali meseci 6 EUR.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ČUDEŽNI SVET V GORI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon