Cervinia

Dostop: Ljubljana-Fernetiči-Benetke-Milano-Novara-Aosta-Courmayeur-Pre Saint Didier-La Thuile.
Smučišči: CERVINIA in LA THUIILE
Oddaljenost: 706 km
Opis: Dolina polna smučišč se zajeda v masiv najvišjih evropskih gora z Mont Blancom, Monte Roso in Matterhornom. Pod gorami so odlična smučišča, ki jih slovenski smučarji zaradi oddaljenosti še ne poznamo najbolje. Zelo obiskana in znana je seveda Cervinija, ki je povezana s Zermattom v Švici, manj znana smučišča in kraji pa so še bližje Mont Blancu in francoski meji. To sta Courmayeur in še posebej La Thuile, katerega smučišča povezujejo Italijo s Francijo preko prelaza Mali sveti Bernard. Prednosti smučišč v teh krajih so sledeče: impozantna kulisa najvišjih gora Evrope, za naše razmere precej prazna smučišča, odlični in zelo raznoliki naravni tereni, dolge proge in pa v neposredni bližini urejenih prog izjemne možnosti za smučanje po globokem snegu. V vseh teh krajih je na voljo tudi Heliskiing.

Cervinia
2 povezani apartmajski hiši na pobočju nad krajem, 50m od smučišča in 800m od središča mesta. V hiši je savna in jacuzzi.
Prevoz:
Cena od:
LA THUILE
Apartmajski komlpeks leži ob spodnji postaji žičnice na smučišču. Strankam je ob doplačilu na voljo bazen, fitnes in savna.
Prevoz:
Cena od:
Cervinia
Hotel leži 300m od smučišča in centra mesta. Gostom je na voljo več savn in jacuzzi.
Prevoz:
Cena od: