Civetta (Alleghe)

Oddaljenost: 350 km od Ljubljane (Alleghe) oziroma 380 km od Ljubljane (Pecol-Val Zoldana).
 
Dostop: Ljubljana-Fernetiči- Portogruaro-Pordenone-Belluno-Agordo-Cencenighe-Masare-Alleghe.
 
Smučišče: Civetta (1.000 m – 2.100 m)
71 km urejenih smučarskih prog vseh težavnostnih stopenj, med njimi tudi proga za  svetovni pokal v kraju Pecol. 2 kabinski žičnici, 5 večsedežnic, 20 vlečnic.

Alleghe: diskoteka, 2 puba, pokrito drsališče, 20 km tekaških prog.
Alleghe - idilična slikovita vasica ob jezeru se nahaja po goro Civetta v objemu treh dolin. Smučarsko območje Civeta – povezuje smučarska področja Alleghe, selva di Cadore, Palafovera in Valzoldana. Smučarsko središče Civetta ima idealno izhodišče za smučanje na področju Sella Ronde. Od Alleghe do gondole Mamolada, ki vas vključi v sistem Dolomiti superski je pribl. 12 km. Do Arrabe pa boste s smučmi potrebovali pribl. 45 minut.

Civetta
Civetta. Alleghe - Masare. Prenovljena apartmajska hiša leži ob jezeru, 800 m oddaljena od žičnice in 100 m od postaje smučarskega avtobusa.
Prevoz:
Cena od:
Civetta
Novejša, moderno opremljena apartmajska hiša leži direktno na smučišču.
Prevoz:
Cena od:
Alleghe
Apartmaji s pogledom na Dolomite, v centru kraja Alleghe. Žičnice so oddaljene 150m.
Prevoz:
Cena od:
Civetta
Hotel leži v centru, 5km od smučišča Civetta in 8km od Marmolade. V hotelu je gostom na voljo tudi wellness (savna, jacuzzi).
Prevoz:
Cena od:
Alleghe
Oddaljen je 3km od kraja Zoldo Alto in 300m od žičnice, smučišče Dolomiti Superski. Ima wellness center in notranji bazen.
Cena od:
Civetta
Nahajajo se 2km od mesta Zoldo Alto in 300m od žičnice. Imajo bazen, savno in fitness (v sosednjem hotelu, oddaljen 20m).
Prevoz:
Cena od:
Civetta
Apartmaji imajo čudovit razgled na Marmolado in Civetto. Gostje lahko brezplačno koristijo WELLNESS v hotelu La Montanina.
Prevoz:
Cena od:
Civetta
Nahajajo se v središču letovišča Zoldo Alto, tik ob gondoli Pecol in žičnicah Zoldo, ki so del smučarskega območja Dolomiti Superski (150m).
Prevoz:
Cena od:
Alleghe
Novejša apartmajska hiša s prostornimi apartmaji leži ob jezeru, 1500m od žičnice in 350m od smučarskega avtobusa.
Prevoz:
Cena od: