Istarske toplice

Pod Starodavnim Motovunum, v tihi dolini Mirne, znane po istrskih tartufih, je svoje mesto našel edinstven izvir zdravilne vode. Naravna zdravilnost te vode, obogatene z trinajstimi različnimi minerali ter žveplom, loči Istrske toplice od ostalih termalnih izvirov in jih vmešava v sam vrh, glede na kvaliteto vode in zdravilnost, ter znanstveno in v praksi dokazano uspešno pomaga pri zdravljenju revmatičnih obolenj, degenerativnih bolezni motoričnega sistema, pooperacijskih stanj motoričnega sistem, dermatoloških bolezni (luskavica) ter bolezni zgornjih dihalnih poti (kronični procesi vnetja in sekundarna sterilnost).
V sklopu Istrskih toplic se organizirajo izleti po bližnji okolici: izlet v Roč in Hum z degustacijo domačih žganih pijač, izlet do Umaga in sprehod ob morju ali pa izlet v srednjeveške mestece Motovun z degustacijo istrskega vina in izdelkov iz tartufov. Prav tako se za skupine organizira obisk turistične kmetije z istrsko večerjo.

 

Istarske toplice
Istarske toplice se nahajajo v Republiki Hrvaški, v severozahodnem delu istrskega polotoka. Nahajajo se v nedotaknjeni naravi izven mestnih naselij. Istarske toplice so...
Prevoz:
Cena od: