Istarske toplice

Pod Starodavnim Motovunum, v tihi dolini Mirne, znane po istrskih tartufih, je svoje mesto našel edinstven izvir zdravilne vode. Naravna zdravilnost te vode, obogatene z trinajstimi različnimi minerali ter žveplom, loči Istrske toplice od ostalih termalnih izvirov in jih vmešava v sam vrh, glede na kvaliteto vode in zdravilnost, ter znanstveno in v praksi dokazano uspešno pomaga pri zdravljenju revmatičnih obolenj, degenerativnih bolezni motoričnega sistema, pooperacijskih stanj motoričnega sistem, dermatoloških bolezni (luskavica) ter bolezni zgornjih dihalnih poti (kronični procesi vnetja in sekundarna sterilnost).
V sklopu Istrskih toplic se organizirajo izleti po bližnji okolici: izlet v Roč in Hum z degustacijo domačih žganih pijač, izlet do Umaga in sprehod ob morju ali pa izlet v srednjeveške mestece Motovun z degustacijo istrskega vina in izdelkov iz tartufov. Prav tako se za skupine organizira obisk turistične kmetije z istrsko večerjo.

 

Istarske toplice
Istarske toplice se nahajajo v Republiki Hrvaški, v severozahodnem delu istrskega polotoka. Nahajajo se v nedotaknjeni naravi izven mestnih naselij. Istarske toplice so...
Prevoz:
Cena od:

Priporočamo

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni po e-mailu o ugodnih last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah ter koristnih nasvetih.
Image CAPTCHA

Prijava na e-novice

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijava

Prijava na e-novice

Prijava

PE Ajdovščina

Tovarniška cesta 2c
5270 Ajdovščina
T: 05 3681 500, 501
G: 040 661 299
 
E: info@marcopolo.si

Delovni čas

PON - PET: 9.00 - 17.00h
(poleti do 18:00)
 
SOB: 9.00 - 12.00h

Podjetje

Marcopolo d.o.o. © Vse pravice pridržane, 2014

Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.