Sejšeli

Počitnice na Sejšelih

Sejšele sestavlja 115 granitnih in koralnih otokov v Indijskem oceanu, kjer ima morje prijetnih 25 stopinj. Bela, zelena in modra so skoraj edine barve in vse, če odštejemo pisana oblačila in sadje. Bujno tropsko rastje, bel pesek in modre lagune so vse, kar človek potrebuje za popoln odklop.

Največji otok Sejšelov Mahe, ki je tudi najbolj priljubljen ima obalo iz granita z velikimi, zaobljenimi kamni, ki vabijo k poležavanju in preskakovanju. Glavno mesto Victoria je hkrati edino mesto na otoku.

Zakaj na Sejšele? Bujno naravno okolje Sejšelov je idealno prizorišče za mirne družinske počitnice ali romantiko v dvoje. Sejšeli veljajo za enega najlepše ohranjenih tropskih rajev, ki se ponaša z nekaterimi najbolj sanjskimi plažami na svetu. Številne živalske vrste se na otokih odlično počutijo. Sejšeli so raj za opazovanje ptic in uživanje v njihovem petju ter barvah. Grebeni, kanjoni, plitve police, zanimive razbitine, ostanki prekrasnih koralnih vrtov, pisane ribice in toplo in čisto morje uvrščajo Sejšele v sam vrh potapljaških destinacij.

Na Sejšelih si lahko ogledate:

  •  SAINTE-ANNE, morski narodni park pred severozahodno obalo Meheja. Obsega pet manjših otokov in okoliško morje z bogatim živalskim svetom – več kot 150 vrst rib.
  •  COUSIN, manjši otok pred zahodno obalo Prasline, ki je obenem naravni rezervat.
  •  ALDABRA, veliki atol v istoimenske otočju, ki je od leta 1976 naravni rezervat z gnezdišči sejšelske velikanke (želve) in številnih morskih ptic.
  •  ARIDE, skalnati otok in naravni rezervat z gnezdišči morskih ptic.
  •  BRID, nizek koralni otok, gnezdišče množice morskih ptičev in želv.
Filtriraj ponudbe

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon