Tenerife

Kanarski otoki so otočje zahodno od obale Zahodne Afrike. Kanarsko otočje sestavlja 7 večjih otokov - Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera in Il Hierro. Nudimo vam ugodne počitnice na Kanarskih otokih z odhodi iz avstrijskih in nemških letališč. Ob določenih odhodih tudi let iz Ljubljane. Počitnice na Tenerifih so nepozabna avantura.

Največji otok kanarskega arhipelaga, z značilno trikotno obliko ponuja zatočišče množici turistov- v modernih hotelih visoke kakovosti, v barih in restavracijah, z zabavo na plaži čez dan in v diskotekah čez noč.
Zanimive so tudi naravne lepote vulkanske pokrajine v središču 29 km širokega kraterja - narodnega parka Las Canadas del Teide.

Puerto de la Cruz
Apartmaji se nahajajo v mirnem delu mesta Puerto de la Cruz na severni obali otoka
Prevoz:
Cena od:
959 €
Puerto de la Cruz
Hotel se nahaja v kraju Puerto de la Cruz na severni strani otoka Tenerife. Ponuja zavidljiv pogled na atlantski ocean.
Prevoz:
Cena od:
959 €
Playa de las Americas
Naselje je obdano z zelenim vrtom in le 350 m od plaže Playa de las Americas in samega nakupovalnega središča (trgovine, bari, restavracije,..)
Prevoz:
Cena od:
899 €
TENERIFE - Puerto de la Cruz
Hotel se nahaja v kraju Puerto de la Cruz, s prelepim razgledom, na griču v parku Taoro, približno 800 m od znane mestne prodnato peščene plaže.
Prevoz:
Cena od:
Tenerife - Costa Del Silencio
Španija, Tenerife, Costa del Silencio, storitev vse vključeno
Prevoz:
Cena od:
Tenerife - Costa Adeje
Aparthotel Laguna Park 2 se nahaja na vzpetini v kraju Costa Adeje, 500m od plaže. Do plaže vozi brezplačen hotelski avtobus.
Prevoz:
Cena od:
Tenerife - Costa Adeje
Aparthotel Villa De Adeje Beach stoji 500 m od plaže. V sklopu hotela so na voljo bazen, savne, masaže, TV soba, diskoteka...
Prevoz:
Cena od:
Tenerife - Playa de Las Americas
Hotel leži v centru priljubljenega letovišča Playa de Las Americas, 400m od morja. Ponuja 2 zunanja bazena, tobogane in otroški bazen.
Prevoz:
Cena od:
Tenerife - Costa Adeje
Hotel leži ob morju in promenadi v predelu San Eugenio, prva manjša plaža oddaljena 100m, večja in organizirana plaža Playa del Bobo 10 minut hoje.
Prevoz:
Cena od:
Tenerife - Playa de Las Americas
Hotel leži ob morju, na promenadi Playa de Las Americas. V bližini so številni bari, trgovine in diskoteke. Sobe so klimatizirane.
Prevoz:
Cena od:

Strani