Terme DOBRNA

Terme Dobrna so sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče. Zdravilišče združuje tako naravne danosti kot sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Sloveča tradicija, ki sega v 15. stoletje, podnebje in čudovito naravno okolje, sprostitev, kvalitetna nega in oskrba, družabnost in razvedrilo – vse to so dejavniki, ki že od nekdaj privabljajo v Terme Dobrna goste iz vsega sveta.
Bazeni s termalno vodo so na voljo v hotelu Vita in v Zdraviliškem domu. Glavni zdravilni dejavnik je kalcij – magnezij hidrogenkarbonatna alkalna akratoterma s temperaturo od 35°C do 36,5°C. Zaradi kalcijevih ionov, ki jih voda vsebuje, deluje termalna voda iz Dobrne protivnetno in protialergično pri vseh kroničnih vnetjih prebavil in sečil. Ob tem pospešuje odvajanje vode in posredno pomaga pri izločanju ledvičnih in žolčnih kamnov iz telesa.
Termalna voda v Dobrni je idealno sredstvo pri zdravljenju ginekoloških in uroloških obolenj, revmatičnih in revmatizmu sorodnih obolenj, zdravljenje bolezni in poškodb gibalnega sistema. Poleg tega je zelo zdravilna tudi za bolnike s perifernimi obolenji ožilja, za bolnike z nevrološkimi težavami, za vse s sladkorno boleznijo, povišanim krvnim pritiskom, lažjimi obolenji srca in dihal.

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Terme Dobrna
3
Terme Dobrna
4
65,00 €
Terme Dobrna
4

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon