Terme LENDAVA

V Termah Lendava vam je na voljo 1.849 m2 vodnih površin (zimsko letni bazen, termalni bazen "grozd", olimpijski bazen s toboganom in drčo, otroški bazen ter notranji bazeni, ki obsegajo rekreativni bazen z vodnimi efekti, hitro reko, masažne šobe, gejzir, vodni slap ter otroški bazen). V notranjih in zunanjih bazenih se lahko prepustite uživanju in sproščanju v vseh letnih časih, romantične duše pa ob petkih in sobotah vabijo na nočno kopanje. V času od oktobra do maja je v bazenu Grozd možno tudi kopanje za nudiste.
Vodni svet Term Lendava pa vam poleg sprostitve in aktivnih vodnih doživetij nudi tudi zdravilne učinek parafinske vode. Edinstvena fosilna, zdravilna termo-mineralna voda blagodejno vpliva na vašo kožo, primerna je za lajšanje težav in preventivo pri vseh vrstah revmatskih obolenj, regeneriranje stanja po poškodbah in operacijah gibalnega sistema, regeneriranje stanja po obolenjih perifernega živčevja ter stanja po opeklinah.

 

Terme LENDAVA
Le nekaj korakov od hotela Lipa leži simpatično apartmajsko naselje Lipov Gaj. Apartmaji so idealna izbira za družine, ki potrebujejo več prostora, pa tudi za vse tiste...
Prevoz:
Cena od:
Terme LENDAVA
Hotel Lipa je hotel s 120 sobami in pristno gostoljubnim in prijaznim osebjem. Osebni odnos osebja ustvarja sproščeno vzdušje za oddih z družino ali v dvoje.
Prevoz:
Cena od: