Terme RADENCI

Zdravilišče Radenci definirajo štirje naravni zdravilni faktorji, in sicer: mineralna voda z naravnim CO2, termalna voda, anorganski peloid (fango) in bioklima.
V Centru zdravja "CORRIUM" opravljajo rehabilitacijo bolnikov: po srčnem infarktu, po operacijah na srcu ali ožilju, pri arterijskih obtočnih motnjah spodnjih okončin, angini pektoris, ob visokem krvnem tlaku, po možganski kapi, po poškodbah in operacijah lokomotornega aparata, pri težavah ledvičnih in sečnih poti (prostata), pri prebavnih motnjah (diabetes), pri boleznih ustne votline in zobovja.
Zaplavajte v prijetno razgibanost notranjih in zunanjih bazenov s termalno in navadno vodo. Prepustite se igri vodnih tokov, slapov in fontan, uživajte v smehu otrok, ki bodo čofotali v otroških bazenih in se spuščali po toboganih, ali pa se predajte sončnim žarkom na terasi za nudiste.
Bazenski kompleks v Zdravilišču Radenci je sistemom bazenov na 1.460 m2. Sestavljajo ga: notranji plavalni bazen (25 m) z navadno, vendar rahlo ogrevano vodo do 29 ℃, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo od 33-34 ℃, notranji bazen s toplimi vrelci do 37 ℃, čofotalniki za otroke z navadno, ogrevano (28 ℃) in termalno vodo 33-34 ℃, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapovi, pod- in nadvodne masaže, deroča reka ...

 

Radenci
Hotel Izvir Terme Radenci je kot nalašč za posebna razvajanja. Povezan je s termalnim centrom ter centrom zdravja in sprostitve Corrium in je primeren za vse goste.
Prevoz:
Cena od:
74,00 €
Radenci
Ruleta med hoteloma 4* v Termah Radenci
Prevoz:
Cena od:
Terme Radenci
Hotel Radin, terme Radenci bo navdušil ljubitelje narave, saj ga obdaja čudovit zdraviliški park. Blagodejen vpliv mineralne vode bogata s CO2 iz Radencev boste občutili...
Prevoz:
Cena od:
56,00 €