Zanzibar

Zanzibar – rajsko bele peščene plaže, plantaže tropskega sadja, eksotične začimbe. Počitnice na Zanzibarju bodo zagotovo nepozabno doživetje.

Priljubljeni Zanzibar je sanjski otok, ki leži v Indijskem oceanu, le 50 km od vzhodne afriške obale in spada pod barvito Tanzanijo. Počitnice ob morju so vedno kot zdravilo, zato se boste lahko na rajskem Zanzibarju dodobra prepustili romantičnim podobam, turkiznemu morju v vseh možnih odtenkih, se predajali neokrnjenim belim peščenim plažam in nadvse uživali v pisanem podvodnem svetu. Star del mesta znan tudi kot Stone Town (kamnito mesto), ima status svetovne znamenitosti. Otok, ki ga obdaja Indijski ocean, ponuja bogato mero morskih specialitet. Večerna tržnica v Stone Townu velja za največjo svetovno ribjo tržnico že pripravljenih morskih dobrot. To spremlja še ogromna izbira tropskega sadja. V Keniji in na Zanzibarju boste lahko doživeli najboljše safarije na svetu. Ša ena zanimivost, na Zanzibarju se je rodil slavni pevec skupine Queen, Freddie Mercury.

Zanzibar velja za topel kotiček sveta, kjer je sonca v izobilju, zato ga lahko obiščete v vseh letnih časih. Morje vas bo skozi vso leto grelo nekje med 26 C° in 28 C°. Neskončno je razlogov, zakaj obiskati Zanzibar, zato vabljeni v turistično agencijo Marco Polo, da skupaj doživimo peščene plaže, kjer modrina ne pozna meja!

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Zanzibar
4
Zanzibar
4
Zanzibar
4
2479,00 €
Zanzibar Kiwengwa Beach
4
Zanzibar
5
2.669 €
Kijangwani
4
2449,00 €

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon