DOLENJSKA, SUHA IN BELA KRAJINA - KARTUZIJA IN DEGUSTACIJA VIN

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane do Novega Mesta – prestolnice Dolenjske. Skozi mesto se vije počasna, sivozelena reka Krka. Ogled nekaterih zanimivosti kot so: stari del mesta, mestna hiša, Kapitelj. Naslednji naš ogled bo kartuzijanski samostan Pleterje, ki se nahaja v bližini Šentjerneja. Samostan reda kartuzijanov je najstrožji moški samostan v rimskokatoliški Cerkvi. Ogled stare gotske cerkve, multivizije o zgodovini kartuzije in življenju kartuzijanov, ogled muzeja na prostem in možnost nakupa več vrst čajev, posode iz gline iz domače izdelave.

Po ogledu sledi vožnja čez Gorjance do Metlike. Tu si bomo ogledali nekatere mestne zanimivosti – Metliški grad, gasilski muzej, cerkev sv. Nikolaja. Obiskali bomo Metliško vinsko klet ter ob prigrizku (sir in kruh) poskusili odlična vina, med njimi tudi dobro znano metliško črnino. Skok še do Adlešičev, kjer obiščemo družino Cvitkovič, daleč naokoli poznane mojstre domače obrti, še zlasti v izdelovanju izvirnih belokranjskih vezenin. Pri njih se nahaja tudi zbirka narodnih vezenin.

Po končanem ogledu vožnja do izbranega gostišča, kjer nas čaka okusna večerja. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnino v samostan Pleterje, ogled metliške kleti z degustacijo vin ob prigrizku (sir in kruh), vstopnina za ogled domačije Cvitkovič, večerjo v gostišču, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnino v samostan Pleterje, ogled metliške kleti z degustacijo vin ob prigrizku (sir in kruh), vstopnina za ogled domačije Cvitkovič, večerjo v gostišču, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

DOLENJSKA, SUHA IN BELA KRAJINA - KARTUZIJA IN DEGUSTACIJA VIN

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon