Avstrija

DUNAJ

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

 1.DAN

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Peljali se bomo do Gradca in naprej na Dunaj, kamor bomo prispeli okoli poldneva. Nato se bomo zapeljali do Hundertwasser hiše in si ogledali delo sodobnega arhitekta, ki je s svojimi nenavadnimi zgradbami vtisnil pečat nekdanjemu cesarskemu mestu. Pogledali si bomo tudi dvorec in nekdanjo letno cesarsko rezidenco s čudovitimi vrtovi - Schoenbrunn. Za tem pa bomo spoznali najpomembnejše stavbe na Ringu: Opero, Mestno hišo, Parlament, Uranio,... Namestitev v hotelu, večerja (v mestu ali hotelu). Nočitev.

2.DAN

Po zajtrku si bomo pogledali baročno cerkev Sv. Karla Boromejskega in obiskali dvorec Belevedere, kjer bomo občudovali secesijsko in baročno zbirko. Popoldne se bomo sprehodili po Koroški ulici in pokukali v grobnico Habsburžanov ter se sprehodili po Novem trgu, ki ga krasi Donarjeva fontana. Kasneje nekaj prostega časa, da boste lahko začutili čar dunajskih kavarn in si privoščili sacher torto. Nato si bomo ogledali katedralo Sv. Štefana in stari del mesta ter se skozi Hofburga sprehodili do Nacionalne knjižnice in Trga junakov. Zapeljali se bomo mimo zabaviščnega parka Prater do Centra Združenih narodov in Mestnega stolpa, ki ga obdaja zanimiv park. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v večernih urah.

CENA: pokličite za ceno

ODHODI: po želji skupine

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon