DUNAJ 1 dan

Kratek opis: 
Na Dunaju si bomo ogledali znamenito letno rezidenco Habzburžanov - dvorec Schönbrun, nato orientacijska vožnja po mestnem središču Ring ter ogled glavnih mestnih znamenitosti.

Prevoz:

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Po prihodu na Dunaj se najprej zapeljemo do znamenite letne rezidence Habzburžanov - dvorca Schönbrun in znane sobane, katerim je dinastija Habsburžanov dala svoj pečat. Sprehodimo se po čudovitem parku okrašenem z vodnjaki, cvetličnimi gredicami. Dvorec, ki so ga nekoč zgradili kot lovski dvorec z obširnim parkom, so od sredine 18. stoletja dograjevali do današnje velikosti. Nato orientacijska vožnja po mestnem središču Ring ter ogled glavnih mestnih znamenitosti, kot so: cesarski dvor Hofburg, katedrala sv. Štefana, hotel Sacher, ki slovi po originalni 'Sacher' torti. Dunaj velja za eno najlepših svetovnih prestolnic ob lepi modri reki Donavi. Tu je pesnil France Prešeren in ustvarjal arhitekt Jože Plečnik. Po želji si ogledamo znamenito dunajsko operno hišo. Ne bomo pozabili na ogled znamenite Hundertwasserjeve hiše, ki je delo avstrijskega slikarja, umetnika in arhitekta. Po želji ogled dvorca Belvedere. Čudoviti dvorec spada med najlepše baročne zgradbe sveta s svojimi obširnimi vrtovi. Po končanih ogledih sledi vožnja proti domu z vmesnimi postanki. Predviden prihod domov v večernih urah.
 
CENA: kontaktirajte nas za ceno
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.
DOPLAČILA: vstopnine med ogledi.
*PRIPOROČAMO: Na Dunaju po želji obiščemo eno od številnih vsakoletnih razstav ali muzejev. Možnost obiska prirodoslovnega muzeja in umetnostno zgodovinskega muzeja.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije