DUNAJ - 2 dni

Ogled glavnih mestnih znamenitosti, kot so: Hofburg, grobnica Habsburžanov, katedrala sv. Štefana, Hundertwasserjeva hiša, opera...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Terme in Wellness

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane, Celja, Maribora, čez Šentilj naprej mimo Graza do Dunaja. Po prihodu se bomo sprehodili po mestnem središču Ring ter si ogledali glavni mestni znamenitosti, kot so: Hofburg, grobnica Habsburžanov, katedrala sv. Štefana, Hundertwasserjeva hiša, opera. Nato sledi vožnja do hotela, namestitev po sobah in skupna večerja. Po večerji se bomo zapeljali do znanega zabaviščnega parka »Prater«, kjer se boste lahko prepustili številnim atrakcijam, ki jih ponuja park. Ob dogovorjeni uri se bomo zbrali in vrnili v hotel. Prenočevanje.  

2. DAN: Po zajtrku sledi nadaljevanje ogledov še preostalih zanimivosti mesta in okolice: Dunav turm, na katerega se bomo lahko povzpeli in občudovali Dunaj in okolico, dvorec Schönbrun in znane sobane, katerim je dinastija Habsburžanov dala svoj pečat, sprehod po parku okrašenem z vodnjaki in cvetličnimi gredicami. Popoldan se bomo odpravili proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu najmanj 3* oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu najmanj 3* oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

DUNAJ - 2 dni

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon