Avstrija

DUNAJ IN PRAGA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1.DAN

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane, Celja v čez mejni prehod Šentilj v Avstrijo. Prihod na Dunaj v opoldanskem času. Krožni ogled mesta z avtobusom, potem pa ogled mestnih zanimivosti: Štefanova cerkev, cesarske grobnice Habsburžanov, dvorca Hofburg; sprehod po sloviti ulici, mimo hiše, kateri je pečat dal dunajski arhitekt Hundertwasser, obisk zabaviščnega centra Prater… Zvečer namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2.DAN

Po zajtrku vožnja do poletne rezidence Habsburžanov, ogled znamenitega gradu Schonbrunn. Po ogledu sledi vožnja proti Pragi. V popoldanskem času prihod v Prago. Krožni ogled mesta z avtobusom. Dogovor z vodičem za ogled mesta. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

3.DAN

Po zajtrku ogled kulturnozgodovinskih znamenitosti Zlatega mesta. Vožnja na Hradčane, ogled zakladnice Lorete, cerkve sv. Vida, Zlate uličke,… Peš v mesto, čez znameniti Karlov most, vmes nekaj prostega časa in nadaljevanje ogledov: Stromestne namesty, Židovska četrt, Vaclavski trg… Vožnja v hotel, večerja in prenočevanje.

4.DAN

Po zajtrku nadaljevanje ogledov po dogovorjenem programu: ali grad Karlstein ali Češki Krumlov ali grad Hluboka. Po ogledih vožnja skozi mesto Češke Budejovice, čez mejni prehod Dolnje Dvorište v Avstrijo, naprej proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

CENA: pokličite za ceno


 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

DUNAJ IN PRAGA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon