Italija

FIRENCE – PISA - VINCI

Prvi daljši postanek bo v Pisi, kjer je na ogled znameniti poševni stolp, nato se bomo popeljali do rojstnega kraja Leonarda da Vincija in si nenazadnje ogledali še čudovite Firence.
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Pisa – Vinci – Montecatini Terme

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja v Italijo z vmesnimi postanki mimo Benetk, Bologne, Firenc v Piso. Daljši postanek za ogled Trga čudes, kjer stojijo krstilnica, stolnica in znameniti poševni stolp. Po ogledih vožnja čez toskanske griče do kraja Vinci, rojstni kraj velikega renesančnega arhitekta, slikarja, kiparja - Leonarda da Vinci-ja. Ogledamo si muzej in njegovo rojstno hišo. Vožnja do hotela v kraju Montecatini Terme. Namestitev, večerja. Nočitev.

2. DAN: Firence - Slovenija

Po zajtrku vožnja do središča Firenc. Firence so rojstno mesto italijanske renesanse, eno najslavnejših dob v zgodovini človeštva.  Pričeli bomo z ogledi številnih renesančnih spomenikov kot so: cerkev sv. Križa, v kateri so pokopani številni umetniki, cerkev sv. Lovrenca, kjer je pokopan veliki umetnik Donatello; Giottov zvonik in Brunelleschijevo katedralo; trg Piazza d’Uomo s krstilnico; Palazzo Vecchio, ki hrani veliko umetnin družine Medici, znameniti Ponte Vecchio z razgledom na reko Arno, ki se vije skozi mesto in navsezadnje palačo Ufizzi. Po končanih ogledih vračanje proti domu, prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

CENA: Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu najmanj 3*, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: morebitne vstopnine med ogledi po dogovoru.

*Za galerijo Ufizzi in Accademio brezplačen vstop za šolske skupine, s potrdilom iz šole - obvezna predhodna najava.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

FIRENCE – PISA - VINCI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon