Italija

GARDALAND

Največji zabaviščni park, ki nas vsako leto navduši s kakšno adrenalinsko novostjo!
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa iz kraja po v jutranjih urah. Vožnja v Italijo po avtocesti mimo Benetk in Verone do Gardalanda, največjega zabaviščnega parka v Italiji, ki se ob Gardskem jezeru razprostira na 45 Ha površine. Celodnevni ogled zanimivih atrakcij razdeljenih v štiri tematska področja: avanturistična vožnja s čolni po džungli, odkrivanje skrivnosti egipčanskih templjev, sprehod po divjem zahodu, polet z Ikarusom v vesolje, otok dinozavrov, 'Palablu', najbolj zanimiva novost, ki je ne smete zamuditi - ogled filma 'Ledena doba' v 4D kinu, vožnja z adrenalinskim Blue Tornado, Top Spin ali Atlantida in še mnogo drugih atrakcij. Za avanturiste sta tu prvi wing coster na svetu X-RAPTOR ter dive coaster OBLIVION ali letošnjo noviteto KUNG FU PANDA akademija. Za doplačilo se lahko udeležite šova z delfini ali pa obiščete akvarijski kompleks 'Sea Life'. V parku so na razpolago številne restavracije, bari in trgovinice s spominki. Ob dogovorjeni uri vračanje nazaj proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah z vmesnimi postanki. Možnost organizacije večerje in zabave v Sloveniji.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, vstopnina v zabaviščni park Gardaland, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

POMEMBNO OPOZORILO: ob rezervaciji potrebujemo imenski seznam učencev z žigom šole.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

GARDALAND

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon