GRADEC IN ČOKOLADNICA

Nepozabno doživetje okusov v čokoladnici Zotter in obisk drugega največjega mesta v Avstriji - Gradca.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Celja, Maribora z vmesnim postankom za malico. Pot nas bo najprej vodila do čokoladnice ZOTTER, ki slovi po božanskem okusu čokolade, ki jo proizvajajo. Inovativni dosežki pri kombinaciji kakava, sladkorja, kave, banan in številnih začimb so ustvarili več kot 150 slastnih čokoladnih okusov. Predstavili  nam bodo postopek proizvodnje čokolade, vse skrivnosti te mamljive dobrote. Z avdio vodičem v slovenskem jeziku boste odšli na degustacijo, imeli možnost nakupa prvovrstne čokolade in izdelkov, ter ne nazadnje izvedeli tudi številne recepte. Po končanem ogledu nadaljevanje poti do GRADCA, prestolnice avstrijske Štajerske in drugo največje avstrijsko mesto. Peš si bomo ogledali staro mestno jedro z glavnim trgom, mestno hišo, Deželno hišo, katedralo… Če bo čas dopuščal, skok na grajski grič - mestni simbol SCHLOSSBERG z znamenito uro, od koder se ponuja lep razgled na mesto in okolico. Ob dogovorjeni uri se bomo zbrali in vračali nazaj proti domu. Prihod v Črni vrh je predviden v večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopnino v čokoladnico Zotter, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: vstopnina v živalski vrt Herberstein 8 EUR/osebo.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

GRADEC IN ČOKOLADNICA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon