Avstrija

GRADOVI LUDVIKA BAVARSKEGA

Ogledi vseh pravljičnih gradov; vožnja z ladjo po bavarskem morju Chiemsee
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih urah mimo Ljubljane, Kranja, skozi karavanški predor, mimo Beljaka in Spittala, po turški avtocesti, mimo Salzburga do Priena. Sledi postanek na Chiemseju in vožnja z ladjico na Herreninsel, kjer si bomo ogledali prvega od gradov Ludvika II. Bavarskega. Po ogledu se bomo odpeljali z avtobusom do Bad Tölza, kjer si bomo ogledali dvorec Linderhof. Nato sledi ogled cerkve in benediktinskega samostana v Ettalu. Vožnja do hotela v Oberammergau ali okolici, namestitev, večerja in prenočevanje.  

2. DAN: Po zgodnjem zajtrku se bomo odpeljali do pravljičnega gradu Neuschwanstein. Pot nas bo vodila naprej do Füssna (krajši postanek). Nato se bomo odpravili do Innsbrucka, kjer si bomo ogledali nekaj mestnih zanimivosti kot so; zlata strešica in stolnica sv. Jakoba. Sledi vožnja po dolini reke Inn in Drave proti Sloveniji, prihod domov je predviden v poznih večernih urah.    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, 1xpolpenzion (večerja, zajtrk) v hotelu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo potovanja.

 

 

 

  Cene/Termini: 

  Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

  Cena vključuje: 

  avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, 1xpolpenzion (večerja, zajtrk) v hotelu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo potovanja.

  Preveri ponudbo tudi na Booking.com

  PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

  ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

  Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

  ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
  Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

  GRADOVI LUDVIKA BAVARSKEGA

  Imam super moč, 
  zato boste prvi obveščeni o
  najboljših ponudbah!

  Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

  Prijavite se zdaj!

  Prijava na e-novice

  Hvala prijateljem!

  Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

  Darilni bon

  Podarite darilni bon