Gričevnati svet GORIČKEGA in štorklje na dimniku

Sprehodili se bomo po Gradu na Goričkem in spoznavali življenje Prekmurcev.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane z vmesnim postankom za jutranjo kavo. Nadaljevanje poti naprej do Veržeja, kjer obiščemo Babičev mlin na Muri, edini panonski plavajoči mlin, spomenik slovenske dediščine. Ogledali si bomo pridelavo moke, ki jo boste lahko tudi kupili.

Od tu nas bo pot vodila v vasico Bogojino, kjer si ogledamo cerkev Gospodovega vnebovzetja, delo arhitekta Jožeta Plečnika. Sledi vožnja skozi Moravske toplice do vasice Bodonci, kjer se ustavimo in ob strokovni razlagi duhovnika, ogledamo evangeličansko cerkev.

Pot nas bo nato vodila do Gradu na Goričkem. Grad stoji na tem mestu že od 12. stoletja in je najobsežnejši  fevdalni kompleks na Slovenskem. V Gradu je sedež Krajinskega parka Goričko, predstavljene so delavnice domače obrti in prostori, ki služijo predstavljanju parka in lokalnih posebnosti. Skupaj z vodičem se bomo sprehodili po Gradu in spoznavali življenje Prekmurcev. Po ogledu nas bodo v grajski kleti pogostili z žlahtno kapljico ob predstavitvi lokalnih vin. Že malce utrujeni in lačni se odpravimo do gostišča, kjer nas čaka zaslužena večerja na domačiji. Domačija se ukvarja tudi z lončarstvom, prikazali nam bodo način izdelovanja izdelkov iz gline, ki jih je mogoče tudi kupiti. Po večerji, ob dogovorjeni uri vračanje proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.    

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

ODHOD: po želji skupine 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnino v Babičev mlin, ogled gradu na Goričkem z lokalnim vodenjem, obisk kleti in degustacija s kozarčkom vina, ogled gasilskega muzeja, demonstracija izdelkov iz gline, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si.

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnino v Babičev mlin, ogled gradu na Goričkem z lokalnim vodenjem, obisk kleti in degustacija s kozarčkom vina, ogled gasilskega muzeja, demonstracija izdelkov iz gline, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Gričevnati svet GORIČKEGA in štorklje na dimniku

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon