Lezbos

Hotel ALMA BEACH

Hotel se ponaša s prelepim pogledom na Egejsko morje. Od središča letovišča Petra je oddaljen le 800 m, do prve peščene plaže Avlaki pa je 100 m.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Hotel, zgrajen na pobočju, ki se ponaša s prelepim pogledom na Egejsko morje, je od središča letovišča Petra oddaljen le 800 m. Do prve priljubljene, a vseeno mirne majhne peščene plaže Avlaki, na kateri je možen najem senčnikov in ležalnikov, na kateri boste našli tudi dve taverni, je le 100 m. Do prostrane peščeno-prodnate plaže v Petri je 1 km. Hotel je izvrstno izhodišče za športne dejavnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje. Pred hotelom je postajališče za lokalni avtobus.

Hotelska ponudba: Dobro voden hotelski kompleks s 106 sobami, ki so razporejene v več bungalovih, ima dnevni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, lounge barom, internetnim kotičkom in WiFi-jem, restavracijo, bazen z ločenim delom za otroke, pool bar, ograjeno otroško igrišče in teniško igrišče s trdo podlago.

 

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, telefon, hladilnik in balkon ali teraso. Superior sobe imajo enako opremo, le da so večje, opremljene z dražjim pohištvom in imajo tudi najemniški sef ter pogled na morje.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco...

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ALMA BEACH

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon