Hurgada

Hotel AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA ABU SOMA

Hotel je povezan s peščeno plažo in koralnim grebenom. Na plaži je, za lažji vstop v morje, daljši pomol. Center mesta Hurgada je oddaljen 50 km.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine
Na toplo iz Ljubljane
Prvi maj 2024

Lokacija: Soma Bay, 50 km do centra mesta Hurgada, 45 km do letališča.

Plaža: hotel je povezan s peščeno plažo in koralnim grebenom. Na plaži je, za lažji vstop v morje, daljši pomol. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Bazen: bazen za odrasle z ločenim otroškim delom. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Storitev: ALL INCLUSIVE (samopostrežni zajtrk od 07.00 do 10.30 ure • pozni zajtrk od 10.30 do 12.00 ure • samopostrežno kosilo od 12.30 do 14.30 ure • samopostrežna večerja od 19.00 do 22.00 ure • pozna večerja od 23.00 do 24.00 ure • večerja v a la carte restavraciji (ob predhodni rezervaciji) • lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače 24 ur na dan • topli prigrizki od 15.00 ure do sončnega zahoda • pijača v diskoteki od 22.00 ure do zaprtja • čaj, kava in kolači od 16.00 do 17.00 ure • odbojka na mivki, aerobika, gimnastika, fitnes, mini nogomet, tenis, namizni tenis, mini golf, balinanje in ostale aktivnosti v okviru dnevne animacije • uporaba sefa v sobi • izposoja kopalnih brisač ob plačilu depozita).

 

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

 

Internet: internetni kotiček, brezžični internet na območju recepcije in v sobah (vse ob doplačilu).

 

Ostalo: hotelski kompleks s centralnim delom in krilnimi namestitvenimi stavbami v treh nadstropjih. V centralnem delu se nahajajo glavna restavracija, recepcija z večjo sprejemnico ter ostali skupni prostori. V naselju sta še dve tematski restavraciji (ob predhodni rezervaciji) ter štirje bari, vključno z barom na plaži. Tenis igrišče in igrišče za odbojko, fitnes center, spa center s ponudbo masaž, savn in jacuzzijem. Biljard, pikado, namizni tenis ter igralna soba. Aktivnosti v okviru dnevnega programa športno-rekreacijske animacije.

 

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo samo gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Nekatere storitve, ki ne sodijo v ponudbo all inclusive (uvožene pijače, spa center, nekatera športna ponudba, ...), na voljo ob doplačilu. V restavracijah je predpisana spodobna toaleta. Obvezno je nošenje zapestnic.

 

Opis sob: skupno 378 sob. Soba 1/2 in 1/2+1 = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega dodatnega ležišča. Soba 1/2+2 family (cca 45 m2) = ena večja soba z dvema king size posteljama, ena kopalnica.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 
Popusti: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA ABU SOMA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon