Samos

Hotel ANDROMEDA

Hotel s čudovitim razgledom na modro Egejsko morje je v predelu Kalami, le 600 m od plaže Gagou in prvih trgovinic ter le 1,5 km od glavnega mesta Samos.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Hotel s čudovitim razgledom na modro Egejsko morje se nahaja v predelu Kalami le 600 m od plaže Gagou in prvih trgovinic ter le 1,5 km od glavnega mesta Samos.
Ponudba: Prijeten družinsko voden hotel z vsega 40 sobami v treh nadstropjih nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, zajtrkovalnico, TV, brezplačni internetni kotiček in WiFi, bar ter bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, TV, hladilnik ter balkon. Možnost najema sefa in samostojno nastavljive klimatske naprave.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ANDROMEDA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon