Santorini

Hotel ANDROMEDA VILLA

Hotel se nahaja v vasici Imerovigli, ki je ena izmed vasic na obrobju Caldere, vulkanskega roba otoka. Do središča vasice Imerovigli z mnogimi trgovinicami, bari in restavracijami je le 300 m.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Eleganten luksuzen hotel se nahaja v vasici Imerovigli, ki je ena izmed vasic na obrobju Caldere, vulkanskega roba otoka. S čudovitim pogledom na še aktiven vulkan in na sončni zahod je prava izbira za sproščujoče počitniške dogodivščine. Od glavnega mesta Fira je hotel oddaljen nekaj manj kot 2 km. Do središča vasice Imerovigli z mnogimi trgovinicami, bari in restavracijami je le 300 m.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ANDROMEDA VILLA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon