St.Julians

Hotel BAY STREET

Hotel je v zgornjih treh nadstropjih istoimenskega nakupovalno‑zabaviščnega središča, za katerega je značilno živahno nočno življenje. Do zaliva St. George's z urejeno peščeno plažo je 200 metrov.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom, Najem
Prevoz: 
Letalo

V osrčju Mediterana na otoku Malta se lahko mesto St. Jullian´s ponaša s sodobnim hotelom Bay Street, ki je primeren za vse tiste, ki si želijo malo drugačne počitnice, z veliko mero nočnega življenja. Od nakupovalnega središča z barčki, znanimi restavracijami in veliko svetovno znanih trgovin, ki so v spodnjih nadstropjih hotela, do novo urejene peščene plaže vas loči le 200 m.

Lega: Drugačen sodoben hotel v St. Julian'su je v zgornjih treh nadstropjih istoimenskega nakupovalno‑zabaviščnega središča, za katerega je značilno živahno nočno življenje, zato bo še kako primeren za tiste, ki venomer iščejo akcijo in zabavo. Do zaliva St. George's z urejeno peščeno plažo je 200 metrov, do urejene skalnate plaže Dragonara Reef Club (vstopnina) pa približno 500 metrov.
Hotelska ponudba: V nakupovalnem središču Bay Street so številne trgovine svetovnih blagovnih znamk, znane restavracije in barčki, Mc Donald's, Hard Rock Cafe, najdete pa tudi drugo zabavo za odrasle in otroke. Hotel ponuja svojim gostom sprejemno sobo z recepcijo, internetni kotiček, restavracijo All seasons z mednarodno in sredozemsko kuhinjo ter v sedmem nadstropju, s prelepim razgledom na zaliv St. George's, še bazen in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. Gostom sta brezplačno na voljo tudi savna in jacuzzi.
Nastanitev: Za naše goste smo zakupili standardne sobe in studie. Vse sodobno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, pay TV, telefon, sušilnik za lase, hladilnik, najemniški sef, napravo za likanje hlač in nekatere tudi balkon. Studii so enako opremljeni, le da imajo še kuhinjsko nišo.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, samopostrežna kosilo in večerja. Možnost menjave večerje za kosilo. Ob predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo tudi obroke brez glutena.

 

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BAY STREET

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon