Lezbos

Hotel BELLA VISTA

Hotel loči od naravne prodnate plaže le zalivska cesta. Do zdravilnih term Eftalou in priljubljenih plaž za njimi je le 1 km, do mesteca Molyvos pa je 3 km.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo

Lega: Prikupen, leta 2007 v celoti prenovljen hotel v Eftalouju loči od naravne prodnate plaže le zalivska cesta. Do zdravilnih term Eftalou in priljubljenih plaž za njimi je le 1 km, do mesteca Molyvos, kamor vas večkrat dnevno brezplačno popelje hotelski minibus, pa je 3 km.

Hotelska ponudba: Ob vstopu v hotelsko poslopje vas pozdravi terasa z udobnimi sedežnimi garniturami in lepim pogledom na morje. V sprejemnem prostoru vas čakajo recepcija, TV-kotiček, živahen lounge bar in snack bar, za doplačilo pa sta na voljo tudi izposoja prenosnega računalnika in WiFi. Pred hotelom sta lep bazen ter terasa z ležalniki in senčniki. Na dvorišču je tudi igrišče za otroke. Za doplačilo možnost izposoje kopalnih brisač.

Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, TV, internetni priključek, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, minibar, telefon in balkon.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco...

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BELLA VISTA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon