Drvenik

Hotel BELLA VISTA

Hotel Bella Vista leži na južni Makarski rivieri, v Gornji Vali, na jugu mirnega zaliva Drvenika. Lepa prodnata plaža je oddaljena 50 m.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel Bella Vista leži na južni Makarski rivieri, v Gornji Vali, na jugu mirnega zaliva Drvenika. Lepa prodnata plaža je oddaljena 50 m, na njej pa je možen najem sončnikov in ležalnikov.

Iz idiličnega Drvenika se lahko odpeljete do živahnega Splita, Makarske ali celo Dubrovnika. Ste že bili na Hvaru ali Korčuli? Sedaj je skrajni čas, da ju obiščete, saj prav iz Drvenika vozijo trajekti na oba otoka. V neposredni bližini hotela se nahajajo igrišča za tenis, košarko in odbojko. Možna je tudi izposoja koles, skuterjev in čolnov, na razpolago pa so vodni športi, zato bodo na svoj račun prišli tudi športni navdušenci. V hotelu je manjši wellness s savno, turško kopeljo in whirlpoolom, kamor je prost vstop med 10. in 21. uro, z doplačilom pa se lahko prepustite aromatični masaži.

Hotel ima 40 klimatiziranih in sodobnih sob, opremljenih z željo po mirnem spancu in počitku. V vseh sobah boste našli sat. TV, minibar in sušilnik za lase.

Hotel zaznamuje odlična kuhinja in ambient. V hotelski restavraciji sta vam na voljo samopostrežna zajtrk in večerja, kjer bo dišalo po sredozemskih jedeh. Pustite se zapeljati okusom Dalmacije in uživajte na gastronomskem potovanju.

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !

Doplačila: 

Turistična taksa 1 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,50 €/dan), polni penzion 14 €

Popusti: 

(2+1): otrok do 7.leta BREZPLAČNO, 7-12 let 50%, odrasli 20%; (1+1) otrok do 7.leta 40%, 7-12 let 30%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BELLA VISTA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon