Makarska

Hotel BIOKOVKA

Hotel Biokovka se nahaja v bližini plaže in v samem centru mesta Makarska, poleg peš cone in nedaleč stran od nekaterih mestnih znamenitosti.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: zdraviliški hotel v centru Makarske, s prekrasnim pogledom na zaliv, v borovem gozdičku, 15 minut hoda do centra mesta.
Plaža: lepa, dolga prodnata, 50m.
Opis: restavracija, aperitiv bar, kavarna; frizerski in pedikerski salon, zdravstvene usluge; v posebnem objektu na plaži: taverna, organizirane zabave; igrišče za otroke; podvodna masaža, elektroterapija, kineziterapija, fango, magnetoterapija in inhalacije, laseroterapija, dva notranja bazena z morsko vodo: terapijski bazen s temperaturo vode do 36°C, športni bazen do 36°C; fitnes center, aerobika, dve savni; (v mestu) športno-rekreacijski center z atletsko stezo, igriščem za nogomet, rokomet, košarko; vodni športi.
Sobe: SAT-TV, telefon, prha/wc, balkon; dodatno ležišče je možno v sobi na morsko stran; (superior): prenovljene in imajo dodatno še klimo.
Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.
Živali: niso dovoljene.

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BIOKOVKA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon