Alanya

Hotel BLUE FISH

Hotel je od centra mesta Konakli oddaljen 4 km, od centra mesta Alanya pa 7 km. Med hotelom in prodnato plažo je cesta, dostop do plaže je urejen preko podhoda.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lokacija: Alanya, 4 km do mesta Konakli, 7 km do mesta Alanya, 113 km do letališča v Antalyi.

Plaža: med hotelom in prodnato peščeno plažo je cesta. Dostop do plaže je preko podhoda. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Bar na plaži (brezalkoholne pijače in pivo).

Bazen: en zunanji bazen za odrasle (153 m2), predel za otroke (10 m2), drug zunanji bazen s tremi tobogani (125 m2, obratujejo od 10.00 do 12.00 in 15.00 do 17.00), zunanji bazen za otroke (70 m2 z enim toboganom). Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Storitev: ALL INCLUSIVE (• samopostrežni zajtrk od 7.30 do 10.00 • samopostrežno kosilo od 12.30 do 14.00 • samopostrežna večerja od 19.30 do 21.30 • prigrizki v baru na vrtu od 12.00 do 16.00 • kava v baru na vrtu od 17.00 do 18.00 • vino, sok, kavo in čaj ob obrokih v restavraciji • pivo, brezalkoholne pijače v baru na plaži od 10.00 do 18.00 • lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v baru ob bazenu od 10.00 do 23.00 • senčniki in ležalniki na plaži in ob bazenu do zasedbe mest • hotelska animacija, mini klub • uporaba brezžičnega interneta na recepciji • vstop v turško kopel, savno in fitnes • odbojka, pikado, namizni tenis).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

Internet: brezplačna brezžična internetna povezava v recepciji. Internetni kotiček ob doplačilu (cca 2 € na uro).

Ostalo: hotel je bil obnovljen v letu 2012. Recepcija, restavracija, več barov, dvigalo, trgovina, konferenčna dvorana, TV soba, savna, turška kopel - hammam, fitnes, biljard, namizni tenis, odbojka, otroško igrišče, zdravnik.

Opombe: možnost najema sefa v sobi. Opis ponudbe hotela se lahko v času od priprave vsebine kataloga do prihoda gostov spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Ob doplačilu na voljo uvožene pijače, sveže stisnjeni sokovi, koktajli, masaža, biljard, vodni športi in ostale hotelske storitve, ki ne sodijo v storitev all inclusiva.

Opis sob: skupno 158 sob razporejenih v šestih nadstropjih. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč (20 m2).
 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BLUE FISH

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon