Murter

Hotel BOROVNIK

Hotel Borovnik leži v središču mesta Tisno na otoku Murter, tik ob morju in je idealno izhodišče za izlete, npr. na Kornate, slapove Krke, v Šibenik ...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel Borovnik leži v središču mesta Tisno na otoku Murter, tik ob morju in je idealno izhodišče za izlete, npr. na Kornate, slapove Krke, v Šibenik ... Zanimivost kraja je dvižni most ob hotelu, ki povezuje otok in kopno. Hotelska plaža Veliki Ban je prodnata in oddaljena pribl. 700 m. Priljubljena plaža Jazina z drobnim prodom je oddaljena pribl. 1500 m. Plaža Sv. Andrija je naravna prodnata plaža ob borovem gozdu, oddaljena pribl. 1500 m. V bližini je privez za čolne. 

Hotel z družinskim vzdušjem ima bogato zgodovino, saj so ga zgradili že leta 1923; danes je to sodoben objekt, ki ga vodi družina, zato boste tukaj zagotovo deležni prave dalmatinske gostoljubnosti. Na prijetni terasi s slaščičarno boste preživeli prijetne urice po kopanju. Tu je še otroški kotiček za igranje in gledanje risank. V glavni sezoni 3 x tedensko večere popestri živa glasba. 

V prenovljenem hotelu vas bo na terasi pričakal še nov zunanji bazen. 

V hotelu je 70 klimatiziranih in udobnih sob z LCD TV in brezplačnim WiFi-jem. Na voljo so tudi €conomy sobe za največ 2 osebi. Parkirišče z doplačilom. 

Hotelski kuharski mojstri vam radi pripravijo tudi morske in tipične dalmatinske jedi. Še posebej se potrudijo, ko enkrat tedensko priredijo gala večerjo. Zajtrk je samopostrežni, za večerjo izbirate med štirimi meniji, julija in avgusta pa lahko izbirate jedi iz samopostrežnega bifeja. Ob večerji je v ceno vključena pijača (0,2 l piva/vino/voda/sok).
 
 
Lega: Leži v središču mesta Tisno na otoku Murterju, tik ob morju in je idealno izhodišče za izlete, hotelska plaža Veliki Ban (urejena prodnata plaža) je oddaljena pribl. 700 m, sončniki in ležalniki na plaži 2 €/dan/sobo (od 9. do 18. ure); priljubljena plaža Jazina (drobni prod) oddaljena pribl. 1500 m; plaža Sv. Andrija (naravna plaža s prodom, ob borovem gozdu) pribl. 1500 m.
 
Ponudba: družinsko vzdušje; restavracija, skupni prostori, terasa, prodajalna spominkov, menjalnica, frizerski salon; otroški kotiček za igranje in gledanje risank; manjši zunanji bazen z morsko vodo (premer 10 m), na voljo sončniki in ležalniki ob bazenu (brezplačno), v glavni sezoni 3 x tedensko živa glasba; v bližini privez za čolne; javno parkirišče (tudi pred hotelom) 18 €/teden oz. po veljavnem ceniku občine, predhodna rezervacija parkirišča pred hotelom 7 €/dan (najmanj 5 dni); psi niso dovoljeni.

Sobe: 50 sodobno opremljenih sob; prha/WC, sat. TV, telefon, v nekaterih sobah kli­matska naprava 7 €/dan (na recepciji, pred­hodna najava), hladilnik 3 €/dan (na recep­ciji, predhodna najava), ventilator, možnost dodatnega ležišča; €conomy soba je manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=140 cm); otroška posteljica 5 €/dan (na recepciji, predhodna najava).
 
Storitev: samopostrežna zajtrk in večerja (po dogovoru vegetarijanska prehrana); možnost à la carte večerje, ribe ali meso z žara (doplačilo); 1 x tedensko gala večerja s kozarcem vina ali soka (pri vsaj 7-dnevnem aranžmaju).

 

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji, tudi v sobah 
· prost vstop na hotelski bazen 
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu 
· brezplačno parkirišče 700 m od hotela, pred hotelom z doplačilom

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BOROVNIK

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon