Malta

Hotel CANIFOR

Hotel leži samo 150 m od promenade v Qawri. Do prvih skalnatih plaž je 500 m, do avtobusne postaje za lokalne avtobuse pa le 250 m.
Vrsta ponudbe: 
Polni penzion
Prevoz: 
Letalo

Na Malti ki leži v središču Mediterana je hotel Canifor, ki zaradi svoje ugodne ponudbe in prijetnega vzdušja primeren za družinske počitnice.

Lega: Hotel s prijetnim vzdušjem, priljubljen predvsem pri družinah, je samo 150 m od promenade v Qawri. Do prvih skalnatih plaž je 500 m, do avtobusne postaje za lokalne avtobuse pa le 250 m.

 

Hotelska ponudba: Hotel s 167 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, manjšo restavracijo (ob polni zasedenosti hotela je treba na prosto mizo pri večerji malce čakati), frizerski salon (odprt v soboto in nedeljo), pizzerijo, bar z aperitivi, zunanji bazen z ločenim delom za otroke, pool bar, dve terasi z ležalniki in senčniki, notranji bazen, TV sobo, internetni kotiček, igralno sobo, tri dvigala in jacuzzi. Za doplačilo so gostom na voljo še fitnes, savna, masaža in sobna postrežba od 9. do 21. ure. V glavni sezoni je petkrat tedensko živa glasba.

 

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 11. do 23. ure. Razni prigrizki od 11. do 15. ure. Kava in čaj od 9.30 do 23. ure.

 

Nastanitev: Razmeroma prostorne sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, glasbeni kanal, TV, telefon, klimatsko napravo, stropni ventilator in balkon. Možnost najema hladilnika in sefa.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, kosilo, ki ga bodo postregli, in samopostrežna večerja.

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel CANIFOR

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon