Comino

Hotel COMINO

Edini hotel na otoku Comino se nahaja stran od vrveža, iz njega je čudovit pogled na morje in sosednji otok Gozo. Blizu hotela je majhna zasebna peščena plaža v zalivu St. Niklaw-bay.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Edini hotel na otoku Comino se nahaja stran od vrveža, iz njega je čudovit pogled na morje in sosednji otok Gozo. Blizu hotela je majhna zasebna peščena plaža v zalivu St. Niklaw-bay. Bungalovi so od hotela oddaljeni 800 m in so ob zalivu Santa Maria Bay. Med hotelom in bungalovi vozi hotelski minibus. Do znamenite Modre lagune je približno 10 minut hoje.
Ponudba: Hotel ima 95 sob in 46 bungalovov, sprejemni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, internetni kotiček, WiFi, klimatizirano restavracijo v glavni zgradbi, zajtrkovalnico v bungalovih, bar, TV sobo, trgovinico in dva bazen z morsko vodo z ločenim delom za otroke ter terasama za sončenje. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Za šport in rekreacijo sta gostom na voljo balinanje in namizni tenis, za doplačilo pa še potapljanje, srfanje, smučanje na vodi in tri peščena teniška igrišča.
Nastanitev: Standardne sobe v glavni zgradbi imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, mini bar in balkon. Comfort Plus sobe v glavni zgradbi so opremljene enako, le da se nahajajo v višjih nadstropjih in imajo pogled na morje. Sobe v bungalovih so opremljene enako, le da so prostornejše in imajo teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel COMINO

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon