Malta

Hotel CORAL

Majhen prisrčen hotel je v Bugibbi. Do skalnate plaže in promenade s številnimi trgovinicami, barčki in restavracijami je 5 minut hoje, avtobusno postajališče je tik pred hotelom.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Lega: Majhen prisrčen hotel se nahaja v Bugibbi, v neposredni bližini multikina. Do skalnate plaže in promenade s številnimi trgovinicami, barčki in restavracijami je 5 minut hoje, avtobusno postajališče za lokalne avtobuse pa je tik pred hotelom.
 
Ponudba: Hotel s 40 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo, internetnim kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, dvigalo, bar, jedilnico in teraso za sončenje z majhnim bazenom ter ležalniki in senčniki na strehi.
 
Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, TV, telefon, klimatsko napravo in balkon. Možnost najema hladilnika in sefa.
 
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in samopostrežna večerja.
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel CORAL

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon