Hvar

Hotel in depandansa LAVANDA

Hotel in depandansa Lavanda ležita 800m od centra Stari Grad in 100m od betonirane in delno prodnate plaže.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Lasten prevoz, Ladja

Ob obalni promenadi, pribl. 800 m od središča Starega Grada, se nahajata hotel in depandansa Lavanda. Neposredno ob hotelu se nahaja tudi plaža s terasami za sončenje in majhnimi prodnatimi zalivi.
Borov gozdiček, sveže sredozemsko rastje, ki oddaja mamljiv vonj, bližina plaže in žuboreče morje, ki vas nežno pozibava preden zaspite … si tako predstavljate dopust? Tukaj lahko sanje uresničite. Ljubitelji večernih dolgih sprehodov ob zahajajočem soncu bodo tukaj prišli na svoj račun. Obiščite bližnje mesto Stari Grad, ki vam lahko zaupa marsikatero skrivnost in zgodbo, saj velja za eno najstarejših evropskih mest. 
Sobe v depandansi 
DS2-3BM: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s prho, telefon, sat. TV, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča za otroke do 8 let (raztegljivi fotelj) 
DR2-4BM: družinska soba, 2 x 13,6 m²; dve povezani sobi, kopalnica s prho, telefon, sat. TV, balkon, morska stran 
Sobe v hotelu 
DS2-3BM: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s prho, telefon, sat. TV, klimatska naprava, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča 
DR2-4BM: družinska soba za 2–4 osebe, 31 m²; dnevno-spalni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, dvoposteljna soba, kopalnica s prho, telefon, sat. TV, klimatska naprava, balkon, morska stran 

V hotelu se lahko razvajate ob enem izmed dveh bazenov, kjer so tudi sončniki in ležalniki. Privoščite si osvežilno pijačo iz bara ob bazenu, medtem ko lahko končno brskate po straneh svoje najljubše knjige. Z otroki odhitite na zunanja igrala, kjer bodo lahko sprostili odvečno energijo. Sami se lahko pomerite v minigolfu, namiznem tenisu in odbojki na mivki. Lahko pa se podate na izlet z ladjico na bližnji Brač. 

80 sob se nahaja v osrednji stavbi; v 50 m oddaljeni depandansi pa še 91. Na voljo so tudi priljubljene družinske sobe. Sobe v hotelu in depandansi so opremljene s sat. TV in balkonom, sobe v hotelu pa so tudi klimatizirane. 

V hotelski restavraciji boste deležni odličnih obrokov, v sklopu polnega penziona plus so ob obrokih a voljo tudi pijače in sladoled.

 
Lokacija: 800 m do centra Stari Grad.
 
Plaža: 100 m betonirana, delno prodnata plaža.
 
Sobe:
 
 
Bazen: zunanji bazen s sladko vodo (temperatura 23 °C), v velikosti 180 m2. Možnost koriščenja notranjega bazena, v hotelu Arkada, z morsko vodo (temperatura 23 °C), v velikosti 128 m2(zaprt v juliju in avgustu).
 
Klimatizirano: da, samo v hotelu.
 
Internet: Wi-Fi na recepciji in bazenu brezplačno, internetni kotiček proti doplačilu.
 
Parkirišče: brezplačno.
 
Ostalo: restavracija, kavarna, terasa, TV salon, tenis igrišče, košarkarsko igrišče in mini golf (v neposredni bližini).
Cena vključuje: 

TURISTIČNA TAKSA in enkratna prijava vključeni. 

Popusti: 

v sobi DS2-3 na dodatnem ležišču (z 2 odraslima): 100% do 14 let (21.4.-7.7. in 25.8.-13.10) oz. 100% do 7 let, 50% 7-14 let (v terminu 7.7.-25.8.), 30% nad 14 let;  v sobi DR2-4 na dodatnem ležišču (z 2 odraslima): 50% do 14 let; v sobi DS2-3 na osnovnem ležišču (z 1 odraslim): 50% 2-14 let.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel in depandansa LAVANDA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon