Sliema

Hotel THE DIPLOMAT

Hotel je neposredno na prestižni promenadi v Sliemi ki je mondeno nakupovalno središče otoka Malta. Od skalnate plaže pa ga loči le precej prometna obalna cesta.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Hotel The Diplomat je lociran, na prestižni promenadi v Sliemi, ki je mondeno nakupovalno središče otoka Malta. Od lepe plaže Mediterana ga loči le cesta, na strehi hotela so bazen z whirlpoolom, pool bar terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki.

Lega: Priljubljen soliden mestni hotel je neposredno na prestižni promenadi v Sliemi, od skalnate plaže pa ga loči le precej prometna obalna cesta.

Hotelska ponudba: Hotel s 113 sobami ima dvigalo, konferenčno sobo, brezplačni WiFi, internetni kotiček, lounge bar s prigrizki in nedavno obnovljeno restavracijo Penny Farthing z mednarodno kuhinjo. Na strehi so bazen z jacuzzijem z ločenim delom za otroke, pool bar ter terasa z ležalniki in senčniki. Za doplačilo so gostom na voljo še savna, masaža, biljard in kopalne brisače. Hotel ima tudi lido na skalnati plaži 400 m od hotela, kjer so gostom od junija do septembra na voljo restavracija, bar, ležalniki, senčniki in tuši ter za doplačilo še potapljanje in razni vodni športi.

 

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, glasbeno napravo, WiFi, telefon, minibar, napravo za likanje hlač in najemniški sef. Sobe z neposrednim pogledom na morje imajo t. i. francosko okno, sobe s stranskim pogledom na morje pa majhen balkon.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, streženo kosilo in samopostrežna večerja. Možnost menjave večerje za kosilo. Ob predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo tudi obroke brez glutena.
 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 
Popusti: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel THE DIPLOMAT

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon