Milos

Hotel GOLDEN MILOS BEACH

Na eni izmed najbolj znanih in neokrnjenih peščenih plaž na otoku, plaži Provata, se nahaja hotel Golden Milos Beach.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Na eni izmed najbolj znanih in neokrnjenih peščenih plaž na otoku, plaži Provata, se nahaja hotel Golden Milos Beach. Vsi tisti, ki si želite oddiha v mirnem in spokojnem okolju, boste gotovo cenili lego tega hotela. Od glavnega mesta in pristanišča Adamas je hotel oddaljen le 8 km.

Ponudba: Leta 2009 popolnoma prenovljen hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo, glavno restavracijo s prekrasno teraso s pogledom na morje, beach bar Ammos, iz katerega vas lahko postrežejo tudi na plaži, lobby bar, internetni kotiček z brezplačnim WiFi-jem, knjižnico, igralno in TV-sobo, pralnico, več zunanjih bazenov, zunanji jacuzzi, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter parkirišče.

Nastanitev: Funkcionalne in prostorne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče in sobne copate, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, CD- in DVD- predvajalnik, TV, brezplačen WiFi, sef, mini bar, aparat za pripravo kave ali čaja ter teraso. Na voljo so tudi superior sobe, ki se prav tako enako opremljene, le da so nekoliko večje in imajo stranski pogled na morje.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in postrežena večerja.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel GOLDEN MILOS BEACH

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon