Krf

Hotel GOLDEN SANDS

Priljubljen, družinsko voden hotel se nahaja na jugozahodni strani otoka v spokojni vasici Agios Georgios le 200 m od prekrasne, dolge, peščene plaže.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Priljubljen, družinsko voden hotel se nahaja na jugozahodni strani otoka v spokojni vasici Agios Georgios le 200 m od prekrasne, dolge, peščene plaže. Do središča vasice, v kateri je kar nekaj trgovin, lokalov, restavracij in tavern, je 150 m, do glavnega mesta Krf, do katerega se lahko odpeljete s postajališča tik pred hotelom, pa je 33 km.

Ponudba: Uveljavljen, solidno voden hotel z lepim vrtom ima sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, internetnim kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, restavracijo, glavni bar z velikim TV-jem, pool-snack bar, bazen, otroški bazen, otroško igrišče, parkirišče in teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Za šport in rekreacijo je gostom na voljo tenis igrišče in majhno igrišče za košarko, za doplačilo pa še različni vodni športi na plaži. Občasna večerna animacija.

Nastanitev: Vse funkcionalno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, WiFi, hladilnik in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja. Možnost menjave večerje za kosilo.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel GOLDEN SANDS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon