Samos

Hotel HYDRELE BEACH

Hotel leži na očarljivi lokaciji, saj ga obdaja prijeten vrt in ga od peščeno prodnate plaže ga loči le obalna cesta. Sobe so prijetne in udobno opremljene.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive, Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane
Počitnice za družine
Lega: Hotel, obdan s prikupnim vrtom, je na očarljivi lokaciji od dolge, položno padajoče peščenoprodnate plaže Potokaki ločen le z mirno obalno cesto. Do mesta Pitagorion, kamor vas lahko zapelje lokalni avtobus s postajališča pred hotelom, je približno 1,7 km. Zaradi bližine letališča so možni nizki preleti letal, ki povzročajo hrup. Ponoči so poleti letal prepovedani.
 
Hotelska ponudba: Hotel je sestavljen iz glavne stavbe in več depandans. Svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo in najemniškimi sefi, internetni kotiček, brezplačni WiFi, bar s TV, á la carte restavracijo, bar na plaži, minimarket, trgovinico s spominki, frizerski salon, otroško igrišče, miniklub, bazen z ločenim delom za otroke, teraso z ležalniki in senčniki, pool-snack bar, fitnes, namizni tenis, pikado, biljard, savno in jacuzzi ter za doplačilo še kopalne brisače in masažo. V glavni sezoni je v baru na plaži večkrat na teden živa glasba in v restavraciji na plaži enkrat tedensko grški večer s folkloro.
 
All inclusive: Zajtrk in kosilo v glavni restavraciji Hydria. Možnost zgodnjega kontinentalnega zajtrka od 6.30 do 8. ure. Možnost kosila tudi v restavraciji ob bazenu, kjer je tudi možnost različnih prigrizkov, pice, kave in sladice vsak dan od 10. do 17. ure. Za otroke je v tem času na voljo tudi sladoled. Postrežena večerja v restavraciji Samian Blu, neposredno na čudoviti plaži. Enkrat na teden pripravijo tudi klasični grški večer z živo glasbo. Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače, vino, točeno pivo, čaj, kava in voda so na voljo ob veh obrokih ter v baru ob bazenu od 10. do 18. ure, ter v Music baru od 10. do 23. ure. Na voljo je tudi obilica možnosti za športno udejstvovanje, saj je na voljo namizni teni, biljard, ter pikado. Za otroke poskrbi odlična animacijska ekipa.
 
Nastanitev: Prijetno in udobno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, brezplačni WiFi, hladilnik, najemniški sef, telefon in balkon. Studii so opremljeni enako, le da imajo še kuhinjsko nišo s kavnim avtomatom in mikrovalovno pečico. Družinske sobe so enako opremljene kot studii, le da imajo dva ločena prostora in namesto balkona teraso.
 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja.
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel HYDRELE BEACH

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon