Hurgada

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA

Hotel je grajen v obliki črke U ima lastno peščeno plažo in je lociran v čudovitem Soma Bay. Od centra mesta Hurgada je oddaljen 50 km.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine
Na toplo iz Ljubljane

Lokacija: Soma Bay, 50 km do centra mesta Hurgada, 45 km do letališča.

Plaža: hotel je povezan s peščeno plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Bazen: trije bazeni za odrasle (en v zimskem času ogrevan) z ločenim otroškim delom. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Storitev: ALL INCLUSIVE (samopostrežni zajtrk od 7.00 do 10.00 ure • samopostrežno kosilo od 13.00 do 15.00 ure • samopostrežna večerja od 19.00 do 22.00 ure • sladoled od 13.00 do 15.00 ure in od 19.00 do 22.00 ure • čaj, kava in kolači od 15.00 do 17.00 ure • brezalkoholne pijače 24 ur na dan • lokalne in nekatere uvožene alkoholne pijače od 10.00 do 6.00 ure • odbojka na mivki, nogomet, squash, biljard, namizni tenis • uporaba tenis igrišča v dnevnem času – ob predhodni rezervaciji • 20 min masaže 1× v času bivanja • 15 min savne 1× v času bivanja • uporaba sefa v sobi • izposoja kopalnih brisač ob plačilu depozita).

 

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

 

Internet: internet cafe, brezžična povezava na območju recepcije (oboje ob doplačilu). Internet je, preko omrežnega kabla in doplačilu, na voljo tudi v sobah.

 

Ostalo: recepcija, glavna restavracija in dve manjši restavraciji s prigrizki in tematsko hrano (ob predhodni rezervaciji). Trije bari vključno z barom na plaži. V sklopu hotela sta tudi masažni salon in savna. Odbojka na mivki, squash, biljard, namizni tenis, tenis, Aqua center s ponudbo raznih vodnih športov. Dnevni program športno-rekreacijske animacije, otroški mini klub.

 

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo samo gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Nekatere storitve, ki ne sodijo v ponudbo all inclusive (uvožene pijače, spa center, nekatera športna ponudba, ...), na voljo ob doplačilu. V restavracijah je predpisana spodobna toaleta. Obvezno je nošenje zapestnic.

 

Opis sob: skupno 322 sob. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 standard = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel IMPERIAL SHAMS ABU SOMA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon