Santorini

Hotel KAMARI BEACH

Hotel je umeščen v samo središče mesteca Kamari, neposredno ob istoimenski črni peščeni plaži, do katere ga loči le sprehajalna steza. Do središča mesta je hotel oddaljen le 100 m.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Boljše lege hotel, kot jo ima hotel Kamari beach, na Santoriniju preprosto ni mogoče najti. Umeščen v samo središče mesteca Kamari, neposredno ob istoimenski črni peščeni plaži, do katere ga loči le sprehajalna steza. Do središča mesta je hotel oddaljen le 100 m, do glavnega mesta Fira pa 7 km.

Hotelska ponudba: Leta 2007 popolnoma prenovljen hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo, glavno restavracijo, pool bar, zajtrkovalnico, internetni kotiček z brezplačnim WiFi-jem, TV-sobo, zunanji bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter cvetoč sredozemski vrt. Za športne navdušence je na voljo fitnes, biljard miza in obilica možnosti za vodne in podvodne športe na plaži.

Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, sef, hladilnik in balkon ali teraso. Na voljo so tudi sobe s pogledom na morje in superior sobe, ki so opremljene enako kot navadne sobe, le da so nekoliko večje.

 

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Polpenzion v restavraciji Athmosphere 140 € (otroci 2-12 let 90€)

Popusti: 

Odrasli na dodatnem ležišču 10%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel KAMARI BEACH

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon