Skiatos

Hotel KANAPITSA MARE

Hotel se nahaja se na idealnem mestu, na slikovitem hribu z borovci in oljčnimi drevesi, vsega 200 m nad plažo Tzaneria in le 6 km od glavnega mesta, do katerega se lahko popeljete z vodnim taksijem.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo

Lega: Turkizno zelena voda, smaragdni borovci in čudovito modro nebo, so le nekatere od slik, ki nam pridejo na misel, ko pomislimo na Hotel Kanapitsa Mare. Nahaja se na idealnem mestu, na slikovitem hribu z borovci in oljčnimi drevesi, vsega 200 m nad čudovito peščeno plaže Tzaneria in le 6 km od glavnega mesta, do katerega se lahko večkrat na dan popeljete z vodnim taksijem.
Ponudba: Hotel s tremi vrstami sob in tremi vrstami apartmajev ima dnevni prostor z recepcijo, WiFi, restavracijo s teraso, bar, bazen z morsko vodo, teraso za sončenje z ležalniki, pool bar, TV-kotiček, potapljaški center, parkirišče, pralnico in lastno taksi službo. Za doplačilo so za rekreacijo in sprostitev na voljo še fitnes, savna in hammam.
Nastanitev: Hotel nudi popolnoma prenovljene in elegantne standardne sobe, deluxe sobe ter prostorne apartmaje s čudovitim pogledom na morje. Vse sobe imajo TV, brezplačen dostop do hitrega interneta WLAN (gostje morajo imeti svoj lastni priključni kabel).
Vse standardne sobe imajo kopalnice s tušem ali kadjo, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, sef, TV, vtičnico za dostop do hitrega interneta WLAN, minibar, sušilnik za lase, povečevalno ogledalo in balkon. Deluxe sobe so opremljene enako kot standardne sobe, le da imajo elegantnejšo kopalnico, nekatere tudi z masažno kadjo, poleg tega pa vas v kopalnici počakajo tudi kopalniški pripomočki in copati. Superior deluxe sobe imajo poleg masažne kadi še LCD TV, DVD predvajalnik ter glasbeni stolp. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi studie in apartmaje z ločeno spalnico.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel KANAPITSA MARE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon