Skiatos

Hotel KASSANDRA BAY

Prestižni hotel Kassandra Bay najvišje kategorije je neposredno ob plaži Vassilas in od glavnega mesta Skiathos, kamor se lahko večkrat na dan zapeljete z lokalnim avtobusom, oddaljen le 3 km.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine

Lega: Prestižni hotel najvišje kategorije se nahaja neposredno ob plaži Vassilas in je od glavnega mesta Skiathos, kamor se lahko večkrat na dan zapeljete z lokalnim avtobusom, oddaljen le 3 km.
Ponudba: Sodoben hotel ponuja svojim gostom lobby z recepcijo, dnevni prostor s TV-jem, WiFi, igralno sobo, à la carte restavracijo s teraso, bar, dva bazena z morsko vodo, otroški bazen z morsko vodo in pool bar. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Najnovejša pridobitev hotela je popolnoma nov spa, kjer so gostom za doplačilo na voljo še jacuzzi, savna, hammam, frigidarium (bazen z zdrobljenim ledom), prostor za sprostitev in pestra paleta različnih lepotilnih in sprostitvenih tretmajev.
Nastanitev: Vse prostorne in prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, WiFi, minibar z majhno brezplačno welcome polnitvijo, sef in balkon ali teraso. Maisonette in družinske sobe so opremljene enako, le da so seveda prostornejše in vse imajo balkon s pogledom na morje. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi družinske sobe z povezovalnimi vrati, suite, deluxe sobe, executive junior suite z jacuzzijem in deluxe suite z zasebnim bazenom.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.
 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel KASSANDRA BAY

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon